Завантажити:

П'ятниця, 29 березня, 2024 | Eindhoven

ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ПОКОЛІННЯ DAF ВЖЕ ДОСЯГЛО 10 000 ВАНТАЖІВОК


Компанією DAF було випущено 10 000ну вантажівку нового покоління. Оскільки офіційний запуск виробництва DAF XF, XG та XG⁺ нового покоління відбувся минулої зими, сьогоднішнє досягнення підтверджує винятковий успіх революційних моделей DAF.

DAF New XF For Primafrio

Нові XF, XG та XG⁺ були гідні нагороди «International Truck of the Year 2022» та звання «Truck of the Year» у кількох країнах Європи.

Підвищення ефективності до 10%

DAF - перший і поки єдиний виробник вантажівок, що реалізував можливості нових стандартних європейських вимог до маси та габаритів. Зміни стандартів дозволили нам створити новий еталон ефективності, безпеки та комфорту водія. Видатна аеродинаміка, нові силові лінії та покращені системи допомоги водієві призводять до зниження витрати палива у клієнтів більш ніж на 10% та до скорочення викидів CO2.

Переможна комбінація

Річард Цинк, директор з маркетингу та продажу та член ради директорів DAF Trucks: «Вантажівки DAF XF, XG та XG⁺нового покоління вже завоювали серця водіїв та власників автопарків. Наші флагманські вантажівки — втілення інновацій та видатного дизайну, про який мріє кожен водій. Вони поставляються з найбільш місткою та комфортабельною кабіною в галузі. Власники отримують вигоду від зниження експлуатаційних витрат та максимального часу безвідмовної роботи. Ідеальна комбінація, що є виграшною для всіх».

Висококваліфіковані співробітники

Гаррі Уолтерс, президент DAF Trucks: «Рубіж у 10000 вантажівок не тільки підтверджує чудові характеристики вантажівок DAF нового покоління, але й дозволяє поставити найвищу оцінку роботі понад 10 000 співробітників DAF, відповідальних за проектування, розробку, виробництво, просування та післяпродажне обслуговування наших нових тріумфальних моделей».

Знайди найближчого дилера DAF