Четвер, 18 травня, 2023 | Eindhoven

ВАНТАЖІВКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ DAF XF 450 ОТРИМАЛИ ЗВАННЯ "ЗЕЛЕНА ВАНТАЖІВКА 2023"


Завантажити

Вантажівки нового покоління DAF XF 450 отримали нагороду "Зелена вантажівка 2023" від провідних німецьких галузевих журналів VerkehrsRundschau і Trucker. Ця престижна нагорода присуджується за найкращі в галузі показники ефективності перевезень та споживання палива.

Щороку VerkehrsRundschau і Trucker проводять комплексні порівняльні випробування тягачів усіх провідних марок. Основна увага під час випробувань приділяється споживанню палива, яке безпосередньо впливає на рівень викидів CO2. Крім того, при присудженні Зеленої вантажівки 2023 враховувалися споживання AdBlue і середня швидкість, яку досягає вантажівка під час випробування.

Наднизьке споживання дизельного палива

Вантажівки нового покоління DAF XF з двигуном PACCAR MX-11 потужністю 330 кВт/450 к.с. перевершили конкурентів на протяжному випробувальному маршруті в Німеччині завдяки наднизькому споживанню дизельного палива 21,26 л/100 км, що дорівнює 675 г CO2 на кілометр, і споживанню AdBlue всього 1,32 л/100 км. Середня швидкість склала неймовірні 80,06 кілометрів на годину.

Оптимальна аеродинаміка

"Компанія DAF отримала конкурентну перевагу завдяки тому, що наразі вона є єдиним виробником, який запровадив нові правила щодо розмірів вантажівок у Європі", — пояснює Ян Бургдорф, керівник відділу випробувань і технологій журналів VerkehrsRundschau та TRUCKER, — Нові правила дозволяють використовувати подовжену передню частину для оптимальної аеродинаміки, що підвищує найкращий в класі рівень споживання палива DAF".

Патрік Дін, член правління та головний інженер DAF: "Те, що вантажівки нового покоління XF 450 отримали нагороду "Зелена вантажівка 2023" є фантастичним досягненням та визнанням наполегливої роботи команди DAF. Наші вантажівки нового покоління не тільки встановили новий стандарт економії палива, але й забезпечують найкращу на ринку безпеку та комфорт для водія, що робить їх найкращими вантажівками як для водія, так і для власника. Ця серія нагород "Зелена вантажівка" доводить, що DAF також є справжнім лідером у галузі захисту навколишнього середовища".

лого.jpg

Знайди найближчого дилера DAF