Завантажити:

Четвер, 28 березня, 2024 | Eindhoven

DAF TRUCKS ПОСТАВИВ 44 ВАНТАЖІВКИ ДЛЯ МІСЬКОЇ КОМУНАЛЬНОЇ СЛУЖБИ У БЕЛГРАДІ


Компанія DAF поставила 44 повністю обладнаних вантажівок для міської комунальної служби Белграда, столиця Республіки Сербії. В поставку увійшли автомобілі LF і CF з різними конфігураціями шасі та надбудовами.

DAF New XF For Primafrio

В даний час вантажівки DAF складають половину автопарку з 200-х одиниць техніки міської комунальної служби Белграда. Рішення про перемогу DAF ще в одному тендері було прийнято на основі трьох аргументів: перевірена якість обслуговування, надійність вантажівок і той факт, що міська комунальна компанія Gradska Ćistoća може придбати та обслуговувати повністю дообладнані вантажівки, враховуючи надбудову, у місцевого дилера Braca Crnomarkovic. 

Сміттєвози

Gradska Ćistoća відповідає не тільки за весь вивіз сміття в Белграді, но і за чистоту вулиць та забезпечення прохідності на дорогах під час снігопадів. Окрім, сміттєвозів з боковим та верхнім завантаженням об'ємом 18 і 22 м3, замовлення складалось з поливних і очисних машин, що можна легко переобладнати в снігоприбиральні взимку.

Ріст сербської столиці

"Белград продовжує розширюватися, а його населення - рости, - коментує Марко Попадич, директор Gradska Ćistoća. - На сьогоднішній день в місті і його передмістях проживає 1,7 мільйона чоловік. Тому робоче навантаження зростає, а ми повинні працювати ще краще і швидше. Це означає, що сервіс, який надається дилерської організацією DAF, і надійність автомобілів мають для нас вирішальне значення. Заміна існуючих автомобілів новими автомобілями DAF допомогла підвищити ефективність, безпеку та чистоту ".

Особливе почуття гордості

"Ми ніколи раніше не отримували таких великих замовлень в Сербії, - розповідає Річард Зінк, член ради директорів DAF, відповідальний за маркетинг і продажі. - Спільно з дилером DAF Braca Crnomarkovic ми поставили автомобілі з повним пакетом послуг в точній відповідності з побажаннями Gradska Ćistoća. Тепер автопарк цієї міської комунальної служби нараховує 100 автомобілів DAF, що підтримують чистоту на вулицях Белграда. І ми дуже пишаємося цим!".


Знайди найближчого дилера DAF