П'ятниця, 14 лютого, 2020 |

DAF СВЯТКУЄ ВИПУСК 250 000-Й КАБІНИ SUPER SPACE CAB І ПРОПОНУЄ СПЕЦІАЛЬНУ ЮВІЛЕЙНУ СЕРІЮ АВТОМОБІЛІВ


Завантажити

DAF Trucks представляє ювілейну серію XF Super Space Cab Celebration Edition. Запуск топової версії найбільшої та комфортної кабіни DAF зі спеціальними декоративними смужками, присвячений випуску 250 000-го автомобіля DAF XF з кабіною Super Space Cab. Ювілейні кабіни мають розкішну обробку внутрішнього простору, в числі якого, в стандартну комплектацію входять шкіряні елементи благородного коньячного відтінку.

"Як створити максимальний комфорт для водія?" У пошуках відповіді на це питання в 1988 році була випущена кабіна DAF 3300 Space Cab зі збільшеною висотою даху, яка вивела стандарти комфорту та оздоблення внутрішнього простору на новий рівень. У 1993 році компанія DAF пішла ще далі, випустивши Super Space Cab, яка знову стала еталоном на ринку вантажних автомобілів. 

DAF-Super-Space-Cab-Celebration-Edition-And-1994-First-Edition-2.jpg

Ідеальне робоче місце для водія 

Остання версія DAF XF Super Space Cab - це ідеальне середовище для роботи, відпочинку та сну для кожного водія. Неперевершена ергономічність, елегантна обробка і винятковий простір. Обсяг кабіни досяг 12,6 м3, що робить її найбільш просторою з усіх наявних на ринку. Кабіна XF Super Space Cab демонструє вражаючу висоту внутрішнього простору (2,23 м.), з обсягом ніш для зберігання не менше 925 літрів. В кабіні передбачені два великі спальні місця, нижнє - шириною 80 см. і довжиною 2,20 м. з матрацом Xtra Comfort в стандартній комплектації. Тому ми не дивуємося, що при замовленні автомобілів DAF XF половина клієнтів вибирають Super Space Cab. 

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition доступні для замовлення в версії тягача 4x2 FT і 6x2 FTG, а також в будь-якої версії жорсткого шасі. Комплектація може включати двигун PACCAR MX-11 потужністю 330 кВт./450 к.с. або двигун PACCAR MX-13 потужністю 355 кВт./ 80 к.с. або 390 кВт./530 к.с.

"Спеціальна" обробка буде залежати від країни: кожна версія комплектується відповідно до переваги клієнта в конкретному регіоні, але всі автомобілі з ювілейної серії будуть поставлятися з розкішною обробкою Exclusive з шкіряними елементами коньячного відтінку. У комплекті з ліжком завжди йде матрац DAF Xtra Comfort товщиною 15 см. для максимально комфортного сну. Крім того, в стандартну комплектацію входять швидка система навігації DAF TNR, найдосконаліша система клімат-контролю з управлінням з задньої стінки і вражаюче об'ємний холодильник DAF.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition доступні для замовлення у всіх офіційних дилерів DAF. 

Attachment MS-0008-20 01_DAF_Super_Space_Cab_Celebration_Edition_Jamaica_Blue.jpg 

Знайди найближчого дилера DAF