Середа, 10 червня, 2020 |

ПРОХОЛОДУ І ЗАТИШОК У КОЖНУ ВАНТАЖІВКУ


Завантажити

Повноцінний вечірній сон є важливим фактором для якісної роботи водія. Для забезпечення даної потреби ми пропонуємо Вам - стоянкові кондиціонери TRP, які гарантують ідеальний мікроклімат в кабіні під час відпочинку. Вони створюють оптимальну температуру та вологість повітря.

фото 2.jpg

Стоянкові кондиціонери TRP - повністю автономні прилади. Так як вони використовуються коли двигун вимкнений, немає жодного споживання палива. Таким чином, ви можете економити, в середньому, 24 літри пального на день (8 год роботи на холостому ходу для роботи автомобільного кондиціонера), а це 480 літрів в місяць. Не важко порахувати економію коштів на кожне авто, яке обладнане стоянковим кондиціонером. Період окупності такого кондиціонера становить менше ніж один рік. На додачу стоянкові кондиціонери TRP збільшують цінність та вартість вашого авто на ринку.

фото 3.png

Дослідження показали, що найбільш комфортною в кабіні являється температура між 20 та 22 градусами за Цельсієм, коли ж температура у 35 градусів за Цельсієм зменшує швидкість реакції водія на 20% наступного дня. Стоянкові кондиціонери TRP забезпечують оптимальний мікроклімат впродовж цілої ночі для ідеального відпочинку.

Отож, не втрачайте можливість забезпечити комфорт та правильний відпочинок для водія, що напряму впливає на швидкість реакції на дорозі, безпеку руху та транспортування вантажу без зайвих проблем у заплановані терміни, а, також, дає можливість оптимізувати власні витрати, економлячи на пальному.

Більш детальну консультацію Ви, завжди, можете отримати у спеціалістів наших дилерських центрів.

Знайди найближчого дилера DAF