Четвер, 27 червня, 2019 | Eindhoven

DAF CF CONSTRUCTION ОТРИМАВ ВИЩУ НАГОРОДУ TOP BAU TRUCK У СЛОВАЧЧИНІ


Завантажити

"Кращий на ринку"

Серія DAF CF Construction отримала престижну нагороду TOP BAU Truck 2019 Словаччини, яку присуджує провідне видання Transport a Logistika. Оператори і водії вантажних автомобілів назвали посилену серію DAF кращою будівельною технікою на словацькому ринку, високо оцінивши надійність, високу вантажопідйомність, низькі експлуатаційні витрати, потужний силовий агрегат і чудові показники комфорту для водія.

"Вибір номер один для словацьких покупців - високоякісні автомобілі серії DAF CF Construction, оскільки вони відповідають всім вимогам сучасних комерційних операцій і в той же час забезпечують чудовий рівень комфорту", - коментує Вільям Буйна, генеральний директор LUXUR Media і видавець журналу Transport a Logistika. - "Серія надійних вантажівок у будівельній сфері ринку, що пропонує DAF - це максимальна вантажопідйомність в своєму класі, при мінімальних експлуатаційних витратах".

"Крім того, високотехнологічні і потужні двигуни ідеально поєднуються з автоматичною коробкою передач TraXon, а також з широким асортиментом спеціально розроблених осей, що пропонує DAF", - розповідає Буйна. "Така комбінація гарантує кращі дорожні і позашляхові можливості автомобіля. Вантажівки CF Construction - це дійсно визначна техніка для будівельного сегменту. І з цим погоджуються водії, так як ці автомобілі також демонструють неперевершений комфорт - на рівні вантажівок для далеких перевезень".

Нагорода, якою ми пишаємося

"Ми по-справжньому пишаємося отриманої нагородою TOP BAU TRUCK 2019", - додає Річард Цинк, член Ради директорів і керівник підрозділу маркетингу та продажів DAF Trucks. "Це найважливіший знак визнання з боку широкої групи словацьких експертів. Більш того, нагорода підтверджує той факт, що наші жорсткі шасі і будівельні автомобілі не поступаються тягачам цієї ж марки, які вже є власниками багатьох нагород. Всі наші автомобілі об'єднують високу ефективність, неперевершену надійність і максимальний комфорт ".

DAF розширює лінійку автомобілів для будівельного сегменту

DAF вкотре доводить своє прагнення створювати кращі автомобілі для кожної галузі застосування, і знову розширює свій модельний ряд. Нова пропозиція включає кілька нових конфігурацій, в тому числі жорстке шасі 8x4 з потрійною віссю з подвійним приводом і керованою підтримуючою задньою віссю. Голландський виробник також представив передню вісь вантажопідйомністю 10 тонн і абсолютно нову підтримуючу вісь без управління вантажопідйомністю 7,5 тонн.

Знайди найближчого дилера DAF