П'ятниця, 14 червня, 2019 | Львів

DAF Trucks Ukraine представляє версію Endurance Edition для міжнародних перевезень


Завантажити

Компанія DAF Trucks Ukraine визнає, що сьогодні українські транспортні ком­панії шукають вантажний автомобіль, який має найнижчі експлуатаційні витра­ти як на паливо, так і на технічне обслу­говування й амортизацію, а, також, може привабити кращих водіїв комфортною кабіною, ходовими характеристиками та гарним виглядом.

Сьогодні DAF XF 480 лідирує на євро­пейському ринку в сегменті тягачів по­над 16 т, де він конкурує за перше місце на ринку, коли йдеться про споживання пального (27 л/100 км є базовою лінією під навантаженням і комбінованими умо­вами руху), і задає стандарти витрат на технічне обслуговування з трансмісією DAF Pure Excellence (технологія, яку компанія DAF представила першою з 7 європейських брендів у червні 2017 року). За винятком країн, що мають власне виробництво вантажних автомобілів, таких як Німеччина, Швеція, Фран­ція та Італія, клієнти розглядають DAF як вантажний автомобіль, яким вони хо­тіли б володіти. Це зумовлює зайняття лідерських позицій на ринку в таких кра­їнах, як Румунія, Польща, Білорусь, Росія та багато інших.

Зберегти професійних водіїв в Україні для кожної транспортної компанії стає все складнішим викликом. З DAF XF 480 ми пропонуємо найбільшу кабіну для водія у всіх сегментах, а, також, один з найнижчих рівнів шуму, досягну­тий будь-яким виробником. Ефектив­ність трансмісії DAF Pure Excellence є світовим лідером, проте DAF Trucks Ukraine з упевненістю залишить справж­нє судження для водіїв, які будуть їздити з трансмісією Pure Excellence і обго­ворюватимуть це між собою.

Для того щоб задовольнити потреби вимогливого українського споживача, компанія DAF Trucks Ukraine презентує на українському ринку Endurance Edition. Автомобіль XF480 Space Cab поставляється з 3-х ­річною гарантією або 3-х ­річним безоплатним технічним обслу­говуванням, а, також, 3-х ­річною фінансо­вою пропозицією від наших партнерів ТОВ «ОТП Лізинг»: авансовий платіж 25 % і відсоткова ставка 5,9 %.

Ціна закупівлі Endurance Edition вста­новлена на рівні € 99 900 (з ПДВ). Endurance Edition поставляється в кабіні Space Cab, обладнаний 13 л. двигуном 480 к. с. екологічного стандарту Євро ­6, автоматичною коробкою TraXon та до­датковими опціями, необхідними для міжнародних перевезень. За бажанням можна замовити Super Space Cab замість Space Cab (+ € 3000). Усі вантажівки по­ставляються в сірому кольорі, чорних оп­равах із помаранчевими вставками.  

новое.jpg

Знайди найближчого дилера DAF