Вівторок, 3 грудня, 2019 |

У ПРОДАЖ НАДІЙШЛА ВАНТАЖІВКА DAF CF ELECTRIC 6X2


Завантажити

DAF Trucks представив свій новий вантажний транспортний засіб CF Electric 6x2. Перші такі транспортні засоби пройдуть тестування у експлуатаційному режимі пізніше цього року у якості сміттєвих машин голландських державних підприємств з утилізації сміття HVC та ROVA. На початку 2020 року місто Роттердам та фірма Cure наслідуватимуть їх прикладу і залучать повністю електричні сміттєвози 6x2, що дообладнані краном-навантажувачем. Всі ці транспортні засоби оснащені приводом VDL E-Power. Повністю електрична надбудова живиться за рахунок VDL Trans-lift.

З кінця 2018 року різні голландські транспортні компанії, серед яких Пітер Апель, Саймон Лоос і Тіні Мандерс, а також мережа супермаркетів Jumbo, експлуатують перші тягачі DAF CF Electrics 4x2. Ці вантажівки є частиною обширного випробування, в ході якого вони повинні перевозити товари до пунктів призначення, таких як супермаркети та дистриб'юторські центри. Німецька логістична фірма Rhenus в даний час використовує два CF Electrics для регіональних перевезень контейнерів. Завдяки своїй ефективності, універсальності та практичному застосуванню, на початку цього року у Німеччині DAF CF Electric виграв престижну нагороду «Green Truck Award».  

Attachment MS-0019-19 3_DAF_CF_Electric_6x2_rigid-refuse-truck.jpg

Підвищена маневреність 

Оскільки СF Electric при використанні продукує мало викидів у повітря і має низький рівень шуму, ця вантажівка ідеально підходить не тільки для дистрибуції містом, але і для збору побутових відходів. З цією метою DAF сконструював 3-х вісну жорстку раму з рульовою віссю для підвищення маневреності та ще більшої вантажопідйомності. Повна вага CF Electric 6x2 становить 28 тонн.  

Регулярні маршрути 

Електричний привід VDL E-power забезпечує 210 кВт потужності та обертаючий момент 2000 Нм – як і в тягачі CF Electric. Привід працює від акумуляторної батареї з (валовою) енергоємністю 170 кВт/год; цього достатньо для покриття регулярних маршрутів збору сміття. Сміттєвози зазвичай повертаються до депо кожні декілька годин, щоб вивантажитись; у цей час електричні вантажівки можуть перезарядити до 80% ємності акумулятора лише за 30 хвилин.

Бокові навантажувачі та крани-навантажувачі

HVC працює у Північній Голландії, районах Рійнмонд та Флеволанд, а ROVA – в центральних та східних регіонах Нідерландів. Обидві фірми використовують бічні навантажувачі, за допомогою яких контейнери можна спорожнювати з боку вантажівки. Міста Роттердам та фірма Cure в регіоні Ейндховен будуть використовувати DAF CF Electric у комплекті з краном-навантажувачем для збору сміття з підземних контейнерів.

Attachment MS-0019-19 2_DAF_CF_Electric_6x2_rigid-refuse-truck.jpg


Знайди найближчого дилера DAF