Понеділок, 28 жовтня, 2019 | | Eindhoven |

ЧЕРГОВА НАГОРОДА «ВАНТАЖІВКА РОКУ» У СКАРБНИЧКУ DAF


Завантажити

Серія DAF LF отримала нагороду "Вантажівка року 2019" у Великобританії.

Вже третій рік поспіль серія DAF LF була визнана «Вантажівкою року» на щорічному нагородженні «Commercial Fleet Awards» у Великобританії. Окрім того, DAF Trucks, також, здобули визнання «Виробник року». DAF, таким чином, заволодів двома найважливішими нагородами на церемонії нагородження 2019 року. Нагороди присуджувались за результатами голосування читачів «Commercial Fleet», серед яких були і професіонали з транспортного сектору Великобританії.

Попередні визнання «Вантажівка року» DAF LF отримав у 2018 та 2017 роках. Ряд вантажівок DAF із невеликою вантажопідйомністю здобули, також, перемогу у категорії Вантажівка для дистрибуції під час конкурсу у 2016 року. Через жорстку конкуренцію, котра вічно присутня у цьому секторі, DAF LF дуже шанується завдяки своїй універсальності, надійності, професійному післяпродажному обслуговуванню та чіткій абсолютній системі підтримки для власників та операторів автопарку.(clear all-round appeal for owners and fleet operators)

"Хет-трик нагород LF є надзвичайно втішним", - заявив Річард Цинк, член Ради директорів і керівник підрозділу маркетингу та продажів DAF Trucks, "і свідчить про довговічність цього доволі універсального багатоборця. Той факт, що ця нагорода виникає в результаті зворотного зв’язку власників та операторів автопарку, є дуже важливим. Ніхто не може краще судити про ефективність наших продуктів та послуг, ніж ті, хто від них залежить від кожний день. Ці ж самі оператори вимагають високого рівня продуктивності, надвисокої надійності та максимального часу роботи, і, звичайно, наша чудова мережа дилерів DAF повинна взяти на себе відповідальність за надання неперевершеного рівня післяпродажного обслуговування.»

Attachment MS-0017-19 01_DAF_LF_Fleet_Truck_of_the_Year_2019_in_the_UK.jpg

Знайди найближчого дилера DAF